Udsigt fra 3. sal i Psykologhuset Ny Østergade 9

Coaching og supervison, virksomhedsordning

 

Mindre virksomheder er ofte godt hjulpet med en "huspsykolog", der kender virksomhedens ledelse, værdier, kultur og aktuelle udfordringer, og som kan træde til i akutte situationer. Det kan være i forbindelse med alvorlige hændelser på virksomheden, alvorlig sygdom, stress eller samarbejdskonflikter. Det kan være tilbud til den enkelte medarbejder eller grupper af medarbejdere. Jeg tilbyder støtte til akut krisehåndtering.

Kontakt mig for et tilbud.

 

Coaching og supervison, er et tilbud til ledere eller lederteam, der står i en ny rolle, står overfor store forandringer, nye udfordringer og nye samarbejdsrelationer, oplever stress, usikkerhed eller knaster i samarbejdsrelationen.

 

Forløb vil oftest være 5-8 konsultationer á 75 min.

Bemærk, at coaching ikke er momsfritaget.

 

Ring 26 19 93 78 og hør mere.

Annette Gaard, Aut. Cand. Psych.

BOOK TID...

NB! Jeg tilbyder også telefon coaching. Passer det bedre  til dine medarbejderes muligheder og ønsker, kalender eller transportmuligheder, så ring eller send en SMS på 26 19 63 78, så kontakter jeg dig omkring opstart af selve forløbet.

ANNETTE GAARD

PSYKOLOGISK RÅDGIVNING

Ny Østergade 9, 3. sal,

1101 København K

"...mange, der søger mig, ønsker forandring ift. til den nuværende situation. Det kan være personligt, professionelt eller organisatorisk."