Udsigt fra 3. sal i Psykologhuset Ny Østergade 9

Erhvervspsykologiske ydelser

 

Det betaler sig at sætte fokus på det psykiske arbejdsmiljø, på trivsel og gode samarbejdsrelationer. Til tider er der brug for hjælp udefra, fordi dialogen er gået i stå eller gået galt. Eller I står overfor en større omorganisering, der giver utryghed. Eller I savner inspiration til at tale om hverdagens travlhed. Ydelserne bliver altid skræddersyet i tæt dialog med ledere og medarbejdere, så den passer til netop jeres problemstilling, mål og organisationskultur og der sikres ejerskab til procesforløbet.

 

Et procesforløb vil typisk løbe over et par måneder og indeholde afdækning af problemstilling via interviews, spørgeskemaer eller workshops, som giver afsæt til handlinger på individ, team og organisationsplan, der driver den ønskede forandring.

 

Jeg har solid erfaring med proceskonsultation og coaching af ledere fra forskellige brancher, både High-tech og Low-tech, samt offentlige og private virksomheder.

 

DER EFTERSPØRGES OFTE HJÆLP TIL

  • Konflikthåndtering
  • Samarbejdsproblemer
  • Stressforebyggelse og trivselsfremme
  • Coaching og supervision af medarbejdere og ledere
  • Hjælp i forbindelse med afskedigelser, den vanskelig samtale
  • At hjælpe stressramte tilbage i job
  • Individuelle samtaler til medarbejdere af akut karakter

Annette Gaard, Aut. Cand. Psych.

BOOK TID...

NB! Jeg tilbyder også telefon konsultation. Passer det bedre  til dine medarbejderes muligheder og ønsker, kalender eller transportmuligheder, så ring eller send en SMS på 26 19 63 78, så kontakter jeg dig omkring opstart af selve forløbet.

ANNETTE GAARD

PSYKOLOGISK RÅDGIVNING

Ny Østergade 9, 3. sal,

1101 København K

"...mange, der søger mig, ønsker forandring ift. til den nuværende situation. Det kan være personligt, professionelt eller organisatorisk."