Annette Gaard

Udsigt fra 3. sal i Psykologhuset Ny Østergade 9

BOOK TID...

Annette Gaard, Aut. Cand. Psych.

AUTORISERET PSYKOLOG OG GODKENDT SPECIALIST OG SUPERVISOR

Uddannelse:  Cand. Psych. 1987

Uddannelsessted: Københavns Universitet

Specialer:  Kriser, stress, traumer, mobning og ledelse

Telefon: 26 19 63 78
E-mail: agaard@annettegaard.dkProfil

Jeg har været psykolog siden 1987, uddannet på Københavns Universitet og har arbejdet som konsulent, leder og behandler i offentlige og private virksomheder. Jeg har altid arbejdet med forandringer, konflikter, samarbejde, kriser og personlig udvikling.

Jeg har gennem de seneste mange år arbejdet som akutpsykolog, og har været chefpsykolog i Falck Healthcare og dermed chef for et stort, landsdækkende netværk af krisepsykologer med opgaver i ind- og udland. Aktuelt er jeg chefpsykolog i Aleris-Hamlet Hospitaler i Danmark.

 

Jeg har været deltidspraktiserende siden 2007. Sammen med gode kolleger startede jeg Psykologhuset Ny Østergade i 2012, og det er her, jeg har min praksis.

 

Mine mange år som psykolog har givet mig stor indsigt i livets mangfoldighed. Jeg er dybt taknemmelig for at kunne have taget del i så mange forskellige livshistorier, oplevelser og udfordringer, det har givet mig stor indsigt i kunsten at hjælpe. En indsigt som jeg til stadighed har suppleret med nye teorier og metoder både i forhold til mit terapeutiske arbejde og som leder og proceskonsulent.

 

Jeg er inspireret af den systemiske, narrative, kognitive og eksistentielle forståelse af menneskets handlen og ageren.

 

Du finder ingen dogmatik hos mig, men en eklektisk tilgang, der gør det muligt at tilpasse min hjælp til den aktuelle problematik og person (er). Forløb evalueres løbende, så vi sammen sikrer os, at du/I får den hjælp, der er brug for.

 

Jeg holder min faglighed ajour ved løbende deltagelse i kurser og supervision, ligesom jeg efteruddanner mig for at sikre faglig, professionel og personlig udvikling.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening, Dansk Psykotraumatologisk Selskab, Organisationspsykologisk Selskab og Sektionen for Ledende Psykologer.

Mine nære kolleger i Ny Østergade er naturlige samarbejdspartnere, og vi  løser løbende opgaver for stat og kommuner, Falck Healthcare, SOS International, NGO’er, samt forsikrings- og pensionsselskaber.

 

EKSEMPLER FRA MIT CV:

  • Chefpsykolog Falck Healthcare A/S
  • Afdelingschef DSB Koncern HR Arbejdsmiljø
  • Chefkonsulent Jobliv Danmark
  • Arbejdsmiljøkonsulent BST Frederikssund a/s
  • Personale- og udviklingschef Erhvervscenter Espelunden
  • Projektleder Kvindeprojektet FRIGG

 

Se mere på min LinkedIn-profil

 

Etik

Som psykolog bæres mit arbejde af relationer til mennesker, der ønsker forandring.

Jeg er meget opmærksom på den sårbarhed, som det enkelte menneske eller virksomhed oplever. Min arbejdsform er derfor anerkendende og positiv, og tager altid afsæt i de eksisterende ressourcer og erkendelser.

Som autoriseret psykolog arbejder jeg efter fælles europæiske etikregler, hvilket blandt andet betyder fortrolighed og tavshedspligt, og at jeg holder mig fagligt ajour.

ANNETTE GAARD

PSYKOLOGISK RÅDGIVNING

Ny Østergade 9, 3. sal,

1101 København K

"...mange, der søger mig, ønsker forandring ift. til den nuværende situation. Det kan være personligt, professionelt eller organisatorisk."